Over ons

Lekker vers brood is altijd iets geweest waar ik dol op was en na jaren in de ICT gewerkt te hebben, besloot ik het roer om te gooien en samen met mijn vrouw onze eigen bakkerij te beginnen. Dit idee werd eigenlijk al geboren in de tijd dat we met ons gezin in de Verenigde Staten woonden, waar je overal bagelbakkerijen vindt. Niets is zo lekker als een vers gebakken bagel met creamcheese en dat wilden we naar Nederland brengen. Nu is het dus zover en is de eerste ambachtelijke bagelbakkerij van Nederland een feit.

Onze bagels worden op traditionele wijze gemaakt waarbij kwaliteit en versheid voorop staan. Onze kernwoorden zijn “heerlijk, eerlijk en ambachtelijk” en daar gaan we voor.

We hebben een sfeervolle winkel met enkele zitplaatsen van waaruit je in de open bakkerij kunt kijken en zo kunt zien hoe wij onze bagels op de traditionele manier bereiden. De unieke bagelslicer snijdt de bagels op spectaculaire wijze. Dit alles zorgt er voor dat we een unieke ontbijt- of lunchervaring bieden.